Hoe ga ik te werk

Ieder dier heeft een eigen behandeling nodig. Waarom vraagt u zich misschien af? Ieder dier is uniek. Tijdens het 1ste consult ga ik samen met u als eigenaar de informatie verzamelen over de klachten van uw dier. Ik doe dit door vragen te stellen over uw dier, zo leer ik het dier beter kennen. Deze informatie schrijf ik tijdens het consult op. Om dit gesprek efficiënt te laten verlopen krijgt u van te voren een vragenlijst toegestuurd. Samen met de verkregen informatie tijdens het consult en de vragenlijst kan ik een goed beeld vormen van uw dier en zijn leefomgeving. Daarna zal ik alle informatie systematisch uitwerken. De voor uw dier va toepassing zijnde homeopathische middelen en een begeleidende brief worden aan u opgestuurd. Na een afgesproken tijd neem ik contact met u op om te informeren en of u nog vragen heeft en alles duidelijk is. Daarnaast plannen we een afspraak voor een vervolgconsult.